Albumy - strefa logowania
Krok po kroku
Regulaminy
Serwisy fotograficzneKontakt

Strona testowa

treść tej strony nie oferuje żadnych usług komercyjnych

Strona główna | Krok po kroku | Album - udostępnianie/blokowanie

Blokowanie/udostępnianie zdjęć i nazwisk innym użytkownikom przez Administratora1

Najeżdżając kursorem myszki na obrazek blokowanie/udostępnianie poniżej rozwinie się menu jak na poniższym obrazku.
Żeby dowiedzieć się więcej na temat blokowania/udostępniania, kliknij na napis z numerem czerwonym, a poniżej ukaże się opis dotyczący wybranej pozycji.
 
Okno pomocy
(kliknij na czerwoną strzałkę na obrazie powyżej).

Reklama



© Andrzej Pryczkowski 2012


Prawo
Regulaminy

Logowanie
 Definicje
Źródła zdjęć
Tworzenie albumu
Album - udostępnianie/blokowanie
Przeglądanie albumu